Прибирання гори Юрковиця

25.05.2009


23 травня компанія "ГрінКо" приймала участь у толокі на горі Юрковиці, яку організували радіостанція ДжемFM  та сайт "Интересный Киев", зібравши жителів Києва для наведення ладу на кращій панорамній горі столиці. В заході взяли участь  популярні рок-музиканти   груп НеDіля, ГражданинЪ Топинамбур, АнтитілА, CoMaha, Татхаґата, а також Марія Бурмака та Ірена Карпа.


За словами організаторів, - "попри "нельотну погоду" шабаш з прибирання Юрковиці пройшов у теплій дружній атмосфері. Учасники толоки очистили від сміття верхівку гори та основну частину схилів, зібравши 190 мішків "наслідків пікніків". Та нажаль однією толокою не можна навести абсолютний порядок на Юрковиці, тим більше, що зараз почався сезон пікніків, учасники яких в переважній більшості не дбають про чистоту місць відпочинку". Тому музичні новини НЕПОПСА та сайт "Интересный Киев" влаштують ще кілька зелених толок на Юрковиці. На думку ініціаторів "непопсового суботнику", толоки на Юрковиці слід зробити регулярними.



"ГрінКо" забезпечила вивіз сміття, зібраного протягом толоки. Компанія планує і надали допомагати учасникам прибирання гори, надаючи безкоштовно транспорт для вивозу зібраних відходів.

Команда Грінко

Ми в соціальних мережах

Європейський досвід управління відходами