На природі без відходів!

28.10.2009
Питання поліпшення екологічної ситуації - це фундамент і основний каркас соціально орієнтованої політики підприємства "ГрінКо-Житомир" та компанії "ГрінКо" в цілому.

"ГрінКо-Житомир" вважає сприяння громадському благу одним з головних пріоритетів своєї діяльності і завжди готове розглядати пропозиції і допомагати ініціативам, спрямованим на оптимізацію процесів обігу твердих побутових відходів, приймати участь у соціальних проектах, які дозволяють поліпшити ситуацію з забрудненням навколишнього природного середовища.

Житомирська молодіжна організація "Центр розвитку туризму" торік почала проведення екологічної акції під гаслом "На природі без відходів!".

Метою даного заходу є виховання у громадян дружнього ставлення до природи шляхом безпосередньої участі у прибиранні сміття (побутових відходів) у місцях масового відпочинку житомирян.

У нинішній акції, яка була організована Житомирською молодіжною організацією "Центр розвитку туризму", і відбулася 24 жовтня 2009 р., крім ТОВ "Грінко-Житомир" взяли участь студенти Житомирського державного технологічного університету, активісти Житомирського Велоклуба, туристичне агентство "Кредит-Тур", кредитний союз "Оберіг", юридична компанія "Юріс-Консалт" і підприємець Горай С.В.

Чисельність учасників нинішньої акції склала близько 30 чоловік. Прибирали галявини за мостом у парку культури і відпочинку ім. Гагаріна. Учасники внесли свій посильний внесок у пропаганду екологічно свідомої поведінки на природі: було зібрано і вивезено 70 пакетів (близько 2 т) сміття.

   

За матеріалами http://www.zhitomir.info

Команда Грінко

Ми в соціальних мережах

Європейський досвід управління відходами