Green Rush - Get In Cycle

15.12.2009
Завдяки підтримці компанії "ГрінКо" - національного лідера впровадження інноваційних технологій у сфері управління твердими побутовими відходами в Україні, в місті Києві розпочато проект Green Rush – перша екологічна ініціатива міжнародної організації AIESEC в Україні.

Проект направлений на втілення теоретичних знань з екологічної відповідальності у повсякденне життя української молоді. Особливістю проекту є взаємна співпраця з екологічно-свідомими компаніями, організаціями та об’єднаннями в м. Києві.

Метою екологічного проекту організації AIESEC є донесення до мешканців Києва ідеї про актуальність та важливість екологічних проблем, зокрема впровадження системи роздільного збору та переробки сміття. Проект має на меті розміщення соціальної реклами, що буде спонукати киян розділяти сміття. Провідні ВНЗ та загальноосвітні школи столиці також будуть ознайомлені з думкою про те, що жити екологічно раціонально необхідно насамперед для власного блага і почати ці зміни вже сьогодні.

Студенти AIESEC борються за те, щоб у Києві, як і у будь-якій іншій європейській столиці, сміття перероблялося, що знизило б кількість смітників та рівень забрудненості довкілля. Залишилось тільки ознайомити, залучити до цієї ідеї та змотивувати розділяти сміття простих мешканців Києва.

"Іноді люди не розділяють сміття через те, що не вірять, що інші будуть робити те саме, і, як наслідок, ця дія не призведе ні до яких позитивних наслідків, чи через те, що впевнені, що сміття нарешті досягне місця переробки. На жаль, в Україні є люди, які ніколи навіть і не чули про вторинну переробку сміття! Але у цей самий час, у всьому цивілізованому світі ця практика масово запроваджується і не є чимось екзотичним",- занепокоєні керівники проекту.

Цим екологічним заходом організатори насамперед планують показати мешканцям Києва, що є люди, які хочуть та роблять все для того, щоб жити екологічно свідомо, на благо оточуючому нас середовищу.

Студентів підтримують окрім "ГрінКо" також такі компанії, як "Оболонь", "BIC", "Ernst & Young".

Команда Грінко

Ми в соціальних мережах

Європейський досвід управління відходами