Розробка інтегрованої системи менеджменту, що відповідає вимогам двох міжнародних стандартів ISO 9001та ISO 14001

29.12.2009
Навесні 2009 року керівництвом компанії "Грінко" було прийнято рішення про розробку інтегрованої системи менеджменту, що відповідає вимогам двох міжнародних стандартів ISO 9001та ISO 14001.

Протягом півроку така система була розроблена, впроваджена і в грудні 2009 року успішно пройшла аудит міжнародним органом з сертифікації "TUV SUD".

Результатом впровадження інтегрованої системи менеджменту є забезпечення надійності, безпеки і якості, а також охорони навколишнього середовища та економічної ефективності, які "TUV SUD" підтверджує своїм сертифікаційним знаком - октагоном, який визнано в усьому світі.

 
При функціонуючої інтегрованій системі менеджменту забезпечується ефективне управління екологічними аспектами і якістю, персоналом та ресурсами, фінансами та інформацією, процесами і термінами, ризиками і безпекою на основі нових інформаційних технологій. Системний підхід до вирішення питань якості та екології дозволяє забезпечувати високу якість послуг з одночасним гарантованим і постійним управлінням екологічними аспектами.

"Грінко" - єдина компанія в Україні, що побудувала корпоративну інтегровану систему менеджменту, реалізовану на принципах ISO 9001:2008 та ISO 14001:2004 (система менеджменту якості та система екологічного менеджменту), що є унікальною подією не тільки в масштабах галузі управління відходами, але і в цілому, в масштабах країни.

Команда Грінко

Ми в соціальних мережах

Європейський досвід управління відходами