ГрінКо-Житомир вручили подяку за допомогу дітям

02.04.2010

Керівництво Денишівського дитячого будинку виразило подяку ТОВ «Грінко-Житомир» в особі директора компанії Грибана Юрія Миколайовича за регулярну допомогу дітям.

«Щиро дякуємо Вам за зміцнення матеріально-технічної бази Денишівського дитячого дошкільного будинку Житомирської обласної ради» - говориться у подяці, яку керівництво дитбудинку від імені дітей і всього колективу вручило ГрінКо-Житомир.

Подяка ГрінКо-Житомир від Денишівського дитячого будинку

Компанія надає допомогу Денишівському дошкільному дитячому будинку на постійній основі, щомісячно перераховуючи кошти дітям. Без цієї допомоги дитячому закладу було б нелегко: так, коли в січні не очікувано вийшла з ладу водогінна система, її вдалося відновити лише завдяки допомозі ГрінКо-Житомир та інших організацій і меценатів. В місцевих ЗМІ компанії неодноразово дякували за доброчинну допомогу дітям.

Стаття в газеті Житомирщина

ГрінКо-Житомир не лише матеріально підтримує дітей. Між співробітниками компанії і вихованцями дитбудинку склалися по-справжньому теплі, родинні відносини. Співробітники часто провідують дітей просто так, вітають їх зі святами, дарять подарунки. Діти відповідають взаємністю. В цьому році на Різдво в офісі ГрінКо-житомир сяяли дитячі усмішки, звучали колядки та веселий дитячий сміх – це вихованці Денишівського дитячого будинку приїхали привітати співробітників компанії зі святами.

Команда Грінко

Ми в соціальних мережах

Європейський досвід управління відходами