Компанія ГрінКо представила український бізнес на міжнародній конференції в Загребі

14.05.2010

Бренд-менеджер ВАТ «Грінко» Андрій Шепель представив нашу компанію в складі делегації України. Він виступив з доповіддю на мужнародній конференції «Корпоративна соціальна відповідальність – конкурентоспроможна перевага для малого бізнесу», що відбулася 6-7 травня в місті Загреб (Хорватія). В доповіді було відображено дії компанії в сфері корпоративної соціальної і екологічної відповідальності, досягнення та плани. Доповідь викликала великий інтерес у слухачів зі всієї Європи, навіть представники з України були здивовані, почувши про досвід ГрінКо в цій сфері.
Конференція в Загребі була організована в рамках проекту ООН з промислового розвитку (ЮНІДО) «Створення регіональної мережі корпоративної соціальної відповідальності». Проект здійснюється для допомоги малим та середнім підприємствам у веденні бізнесу в соціально та екологічно відповідальному руслі.
На конференції було обговорено актуальність і важливість корпоративної соціальної відповідальності малого бізнесу в Південній, Центральній та Східній Європі. В рамках заходу було представлено досвід компаній-лідерів, в тому числі ВАТ «Грінко», проведено круглі столи із залученням державних, комерційних і академічних установ для обговорення громадських політик в сфері КСВ. Окрім цього, відбулось офіційне відкриття мережі КСВ в країнах Південної, Центральної та Східної Європи.
В рамках конференції українською делегацією буо проведено двосторонні зустрічі з представниками урядових структур Польщі, Хорватії, Македонії, Сербії, а також з керівником відділу країн Європи та СНД від Організації ООН з промислового розвитку Г. Дончиком, який був надзвичайно вражений діями ГрінКо, відображеними в докладі компанії.
Активна участь представників України сприяла підвищенню міжнародного іміджу нашої країни, покращила партнерські зв’язки з країнами Південної, Центральної та Східної Європи в сфері впровадження, розвитку та поширення корпоративної соціальної відповідальності серед підприємств малого і середнього бізнесу.

Українська делегація в Загребі
Зліва направо: Буравльов Леонід Олександрович, начальник відділу координації діяльності територіальних представництв та взаємодії з об’єднаннями підприємців Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництво); Марина Саприкіна, Голова центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні; Грегош Доночек, керівник відділу країн Європи і СНД від Організації ООН з промислового розвитку; Катерина Копчук, спеціаліст із зв‘язків із громадськістю Фонду Східна Європа (ФСЄ); Андрій Шепель, бренд-менеджер ГрінКо

Команда Грінко

Ми в соціальних мережах

Європейський досвід управління відходами